Wednesday, March 15, 2017

ALIEXPRESS ILE PARTNER OLDUK DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ!



MERHABALAR,

AliExpress ile Partner Olduk:-)
 
AliExpress uzerinden yapacaginiz alisverisleri TechCare uzerinden yaparsaniz memnun oluruz, urun fiyatlarinda herhangi bir degisiklik olmuyor:-)
 
-TechCare`in asagidaki linkleri uzerinden ya da blog sayfasinda goruntulenen AliExpress reklamlarindan giris yaparak yapacaginiz alisverislerden %8 komisyon veriyorlar, simdiden gosterdiginiz ve gostereceginiz desteklerinizden dolayi cok cok tesekkurler:



AliExpress Ana Sayfa Giris:
NEXBOX TV BOX satin almak icin bu linkten tavsiye edebilirim:
Docooler 3GB DDR3 32GB ROM Android TV Box Amlogic S905
Degisik TV Box ve Elektronik Cihazlar icin:
Hizli sarj eden USB kablo icin burdan bakabilirsiniz:

Çay/Kahve ısmarlamak isterseniz:-):

TechCare Linkleri:
TechCare YouTube Sayfamiz:
TechCare Blog Sayfamiz:
Facebook Sayfamiz:
Twitter Sayfamiz:
Google+ Sayfamiz:
Instagram Sayfamiz:



5 comments:

  1. Destek olalım olmasına ama, yurtdışı alışverişlerde limit 30 euro'ya düşürüldü. Adamakıllı bir android box almak istesek 30 euro'dan fazla. Acaba bu limiti geçersek yüzde kaç vergi alınır, bilginiz var mı? Vergilendirme ne üzerinden nasıl yapılıyor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhabalr, oncelikle gec yazdigim icin ozur dilerim, malesef 30 Euro gercekten cok dusuk bir band, malesef hepimizi etkiliyor, umarim biraz yukseltirler de rahat rahat alisveris yapabiliriz..Yalniz tavsiye diyecem ama bilinmedik bisey degil, parca parca alisveris yapilabilir, yani tv box alacaksan keyboard`unu falan ayri alinabilir, vs..

      Delete
  2. AliExpress ve diğer e-ticaret sitelerinden ticaret yapmak güzel. Nasılsa okul okuyamadım bari iş hayatına atılayım dedim. Okuyabilseydim ceza avukatı olacaktım çünkü insanları savunmak çok hoşuma gidiyor.

    Okuyup avukat olamadım ama şimdi para kazanmak hoşuma gidiyor.

    ReplyDelete